Personenalarmering

Altijd en overal hulp inschakelen

Met Zintouch mobiele Personenalarmering kunt u langer verantwoord zelfstandig wonen, met meer gemoedsrust en meer bewegingsvrijheid. Want mocht er iets gebeuren, dan is hulp altijd dichtbij. Waar u ook bent! Stel dat u valt, onwel wordt, de weg kwijtraakt of u niet veilig voelt, dan drukt u op de noodknop en u heeft direct contact met een zorgcentrale of uw contactpersonen. Ze kunnen dan uw locatie zien en via het alarmapparaat met u praten. Vervolgens wordt de juiste hulp ingeschakeld, dat kan een medewerker van Pieter Raat zijn of uw eigen contactpersonen. Klik hier voor onze brochure.


Voor Zintouch mobiele alarmering is geen installatie nodig

De Zintouch Personenalarmering is 100% mobiel, u kunt hem binnen én buiten gebruiken. Het apparaat hoeft dan ook niet op een telefoonlijn of internetverbinding te worden aangesloten, dat maakt dat installatie eigenlijk overbodig is. Als u het toch prettig vindt kunnen we een van onze servicemedewerkers bij u langs laten komen zodat u in uw eigen huis uitleg krijgt en u samen een proefalarm kunt maken, een veilig idee!


Opvolging Pieter Raat

Professionele opvolging door Pieter Raat vindt alleen plaats in uw eigen woning. Indien u buiten uw woon adres alarmeert zal de zorgcentrale uw contactpersonen informeren.


Wat kost Zintouch mobiele alarmering?

De kosten worden bepaald door wie het alarm opneemt. Als u ervoor kiest om een alarm rechtstreeks door uw eigen contactpersonen te laten beantwoorden dan betaald u €19,95 inclusief BTW per maand en eenmalig €29,95 inclusief BTW administratie en verzendkosten. U kunt er ook voor kiezen om een alarm door een zorgcentrale op te laten nemen, een deskundige centralist beoordeelt dan de ernst van uw situatie en kan snel de juiste hulp inschakelen. U betaald in dit geval €24,95 inclusief BTW per maand en eenmalig €29,95 inclusief BTW administratie en verzendkosten.  Dit bedrag is All – in, hierin zit dus ook de huur van het apparaat, de simkaart, eventuele kosten van een zorgcentrale en het gebruik van ons online portaal. Pieter Raat doet alleen opvolging van zorgvragen die in uw eigen woning plaatsvinden, indien u daarbuiten alarm maakt dan worden uw contactpersonen benaderd. Als u het prettig vind dat een van onze deskundige service medewerkers op uw eigen locatie de alarmering voor de eerste keer komt uitleggen, waarbij u samen ook een proefalarm maakt, dan kan dat. De kosten hiervoor bedragen eenmalig €79,95 inclusief BTW. Na 1 jaar is het abonnement per maand opzegbaar, tenzij er iets gebeurt waardoor dit eerder nodig is, zoals overlijden, langdurige ziekehuis opname of verhuizing naar een verpleeghuis. Gaat uw apparaat kapot tijdens de huurperiode buiten uw eigen schuld? Dan krijgt u kosteloos een nieuwe toegezonden, of hij wordt zsm gerepareerd. Als blijkt dat het apparaat door eigen toedoen defect is geraakt, of als u hem bent verloren, dan brengen we daar eenmalig een bedrag van €149,95 inclusief BTW voor in rekening. Aan het einde van de huurperiode dient het apparaat en de oplader dus weer retour naar ons te worden gestuurd.


Kunt u mobiele alarmering declareren bij uw zorgverzekeraar?

Om te weten of u in aanmerking komt voor vergoeding (van een deel) van de kosten, dient u zelf contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. Zij kunnen u meer vertellen over de vergoedingsmogelijkheden. Uit gegevens vanuit de markt blijkt dat tussen de 20% tot 30% van de mensen de dienstverlening rondom personenalarmering declareert bij hun zorgverzekeraar, afhankelijk van uw situatie betreft deze vergoeding slechts een deel van de kosten. U moet dan aan een medische, sociale of inkomens voorwaarde voldoen. Een deel van deze vergoeding betreft vaak de installatie kosten (welke niet van toepassing zijn bij Persoonsalarmering Overal) en/of de huur-kosten van de hardware (het abonnement), in een beperkt aantal gevallen is de zorgcentrale ook onderdeel van deze vergoeding. Als u deze dienstverlening wilt declareren bij uw zorgverzekeraar, dan moet deze aan een aantal voorwaarden voldoen. De belangrijkste is dat de leverancier een zogenaamd WDTM keurmerk heeft. Zintouch alarmering heeft dit WDTM ketenkeurmerk, zie ook: https://www.wdtm.nl/ketenkeurmerk/ketenkeurmerk-houders/  Hiermee is het mogelijk dat u in de meeste gevallen alsnog tot 70% van de kosten vergoed krijgt. Wijziging doorgeven of heeft u een vraag? Als u een wijziging wilt doorgeven in uw situatie die betrekking heeft op de Zintouch mobiele alarmering, dan kunt u deze doorgeven op deze site: https://zinnovators-pieterraat.nl/wijziging-doorgeven/  , of op kantoordagen bellen naar 030- 31 00 421 of mailen naar support@zinnovators.nl.


Het Zorgslot

Pieter Raat en veilige toegang tot uw woning

Indien u alarmering met professionele opvolging van van Pieter Raat afneemt, zullen ze ook op een veilige en snelle manier toegang tot uw woning moeten krijgen. Pieter Raat gebruikt hiervoor een speciaal zorgslot.

De kosten hiervoor bedragen:

           • Borg zorgslot: € 100
           • Installatiekosten: € 60
           • Kwijtraken en vervang sleutel: € 30 per sleutel
           • Bijbestellen extra sleutel: € 30 per sleutel

Te betalen middels een machtiging voor automatische incasso door Pieter Raat. Pieter Raat zal ook de installatie van dit slot verzorgen en contact met u opnemen om dit in te regelen.

Over ons bedrijf

Langer zelfstandig thuis wonen, op een veilige manier. Dankzij intelligente technische oplossingen kunnen ouderen steeds langer hun mobiliteit en zelfstandigheid behouden. Mobiele alarmering, slimme woningtoegang en leefstijlmonitoring vergroten de wereld van iedereen die zorg nodig heeft. kijkt u ook eens op www.zinnovators.nl

 

Advies

We adviseren zorginstellingen over zorgproducten en -diensten die echt iets toevoegen. Innovatiemanagers nemen bijvoorbeeld contact met ons op omdat gebruikte zorgoplossingen verouderd zijn en alle nieuwe oplossingen gouden bergen beloven. Wij scheiden het kaf van het koren en komen met een waardevol advies.

Installatie en implementatie

Vaak stranden innovaties in de implementatiefase. Zinnovators weet dankzij jarenlange ervaring hoe het wel moet. Ons team installeert zorgoplossingen op locatie in het hele land en draagt zorg voor een stabiele werking. Schakel Zinnovators in voor installatie door een van onze toegewijde service medewerkers en ervaar  de gemoedsrust door onze begeleiding en support.

Service & support

Zinnovators biedt een totaalpakket van advies tot en met duurzaam gebruik. Wij zorgen dat het werkt en blijft werken en bieden 24/7 ondersteuning. Met preventief onderhoud waarborgen we de stabiliteit van geïnstalleerde technische systemen. Wij zijn bovendien betrokken bij brancheorganisatie WDTM waarin ketenpartners samenwerken om onder andere de kwaliteit van woonzorgtechnologie te verbeteren. Zo kunnen we betere oplossingen aanbieden en excellente service verlenen.

Bedrijfsstructuur: